Viinit ja lahjapakkaus omalla etiketillä?

Tarjoamme sekä yksityishenkilöille että yrityksille mahdollisuuden hankkia viinit omalla etiketillä. Omalla etiketillä varustettu viinipullo on persoonallinen lahja yrityksen sidosryhmille tai henkilökunnalle. Samalla se tukee yrityksen markkinointiviestintää. Persoinoitu etiketti on myös ikimuistoinen yksityiskohta esimerkiksi häissä tai muissa tärkeissä juhlissa.

Etiketin voit suunnitella itse tai se onnistuu kätevästi Viiniateljeen emoyhtiön, BBWINES OY:n, käyttämän mainostoimiston kanssa. Lahjapakkauksen voit valita viinimestariemme valitsemasta laajasta lahjapakkausvalikoimasta. Hyödynnä tarvittaessa viinimestariemme valikoimaa – me autamme mielellämme!

Liikelahjat ovat osa brändiviestintää

Liikelahjat kuuluvat yrityskulttuuriin – eivät pelkästään hyvän tahdon eleenä, vaan myös brändiviestinä ja muistutuksena yrityksesi olemassaolosta. Erottuvalla ja korkealaatuisella liikelahjalla on mahdollisuus tehdä myönteinen vaikutus asiakkaaseen tai yhteistyökumppaniin.

Viinit asiakas­tilaisuuksiin, henkilökunta- tai liikelahjaksi

Tarjoatko viiniä asiakastilaisuudessa tai messuosastolla? Haluatko muistaa työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita laadukkaalla joululahjalla? Kerro viinimestareillemme tilaisuuden luonne tai liikelahjan aihe – me autamme sinua valitsemaan tilaisuuteen tai liikelahjaksi soveltuvan viinin.

Tilaa meiltä vaivatta viinit omalla etiketillä erilaisiin tilanteisiin, kuten

 • asiakastilaisuuksiin
 • tapahtumiin
 • messuille
 • merkkipäiville
 • vuosipäiville
 • hääjuhliin

Hinnastomme

Omaetikettiviinien minimitilausmäärä on 60 pulloa.

Viinien hinnat vaihtelevat paitsi viinin myös painatettavien etikettien määrän mukaan. Hinnat alkaen noin 15 euroa / pullo (sisältäen verot). Viinit toimitetaan Alkon kautta erikoistilauksena.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tarkemmin saatavilla olevista viineistä ja lahjapakkauksista!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous viineistä omalla etiketillä. Täyttämällä lomakkeen olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa minulle numeroon: 050 913 53 41.

Ystävällisin terveisin,

viinikauppiaasi Peetu Eklund

  Viiniateljee

  Vahdontie 15 B
  20360 Turku

  BBWINES OY
  Y-tunnus 2009865-8

  Sähköposti

  info@viiniateljee.fi

  Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

  Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.