Meidän tarinamme

Viiniateljeen takana on turkulainen, perheomisteinen viininmaahantuontiyritys BBWINES OY, joka on perustettu vuonna 2006. 

Peetu on yrityksemme toimitusjohtaja. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja viinimestari. IT-alalta viinien maailmaan hypännyt mies aloitti viiniharrastuksen jo vaihto-oppilasvuotenaan Ranskassa. 

Päivi hoitaa tuottajakontaktimme ja vastaa Alkon tuotevalikoimastamme. Hän on koulutukseltaan  filosofian ja kauppatieteen maisteri sekä viinimestari . Päivi on kuin kotonaan kansainvälisillä areenoilla ja viinit veivät mennessään jo lukioaikana vietettynä Espanjan vuotena. 

Haluamme tulla esille helposti lähestyttävinä ja asiantuntevina viinikauppiaina ja maahantuojina. Meillä on pilke silmäkulmassa ja hymy herkässä, ja samalla vahva tietämys omasta tuotevalikoimastamme. Laatu on yksi toimintamme kulmakivistä, oli kyse sitten tuotteistamme tai asiakaspalvelustamme. Tunnemme kaikki yhteistyökumppanimme ja seisomme jokaisen edustamamme tuotteen takana eli emme myy jotain, vaan myymme viiniä, jolla on alkuperä ja tarina. 

Palvelu & laatu

Viiniateljeen viinit löydät Alkon valikoimasta. Haluamme korostaa olevamme vastuullinen maahantuontiyritys, kaikki viinimme myydään ja toimitetaan kuluttajille Alkon kautta. Alko tekee merkittävää työtä kuluttajien hyväksi: suosittelemme tutustumaan Alkon laatuvaatimuksiin sekä tuotetestaamiseen, ostamalla Alkon tuotteita voit luottaa tuotteen turvallisuuteen.

(Katso lisää: https://www.alko.fi/vastuullisesti)

Vastuullisuus

Haluamme omalta osaltamme rakentaa vastuullista kuluttamista oli kyse sitten viinin viljelystä tai valmistuksesta, tai kohtuudella nauttimisesta. Uskomme, että laadukas viini varustettuna tarinalla ja ruokasuosituksilla kannustaa oppimaan lisää viineistä ja etsimään uusia, ihania yhdistelmiä.

Jos pohdit omaa alkoholinkulutustasi ja kohtuullisen käytön rajoja kannattaa tutustua seuraaviin sivuihin:

https://www.alko.fi/vastuullisesti/alkoholi-ja-terveys

https://www.kohtuullisesti.fi/

Viiniateljee on markkinointialusta BBWINES OY:n viinivalikoimalle Alkossa

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai vaikkapa ehdotuksia sinua kiinnostavista aiheista, joista haluaisit meidän kirjoittavan sivuillemme, ota yhteyttä!

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse info@viiniateljee.fi.

Oletko horeca-alan ammattilainen? Vieraile ravintolamyyntiin tarkoitetulla sivustollamme www.bbwines.fi.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.