CHAMPAGNE CARBON LUMINOUS RÉFLECTION BRUT

Samppanja on ulkonäöltään kirkas, kullankeltainen ja siinä on runsaasti pieniä, hienostuneita kuplia. Tyylikäs tuoksukenttä, josta löytyy sitrushedelmiä kuten sitruunaa ja limeä, vihreää omenaa, valkoisia kukkia ja hienovaraisia paahtoleivän vivahteita. Kuiva suutuntuma on erittäin raikas ja tasapainoinen. Hienostuneet ja pitkään kestävät kuplat. Maku toistaa tuoksun aromit ja siinä on lisäksi mineraalisuutta sekä hieman pähkinäisiä ja hiivaisia sävyjä, jotka tulevat pitkästä sakkakypsytyksestä.

Champagne Carbon Luminous Réflection Brut on sekoite Chardonnayt (50 %), Pinot Noiria (25 %) ja Meunieria (25 %). Rypäleet ovat peräisin Côtes des Blancsin alueelta. Samppanjaa kypsytetään keskimäärin 60 kuukautta sakkansa päällä.

Champagne Carbon perustettiin vuonna 2011. Tilan tunnetuin erikoispiirre on sen ainutlaatuinen hiilikuitupullo. Jokainen pullo on käsin päällystetty hiilikuitukerroksilla, mikä antaa sille erityisen ja futuristisen ulkonäön. Tämä ei ole vain visuaalinen valinta; hiilikuitu on viisi kertaa kevyempää ja kaksi kertaa vahvempaa kuin teräs, mikä tekee pullosta erittäin kestävän.

Champagne Carbon on myös tunnettu erikoisjulkaisuistaan ja yhteistyöstään eri brändien ja tapahtumien kanssa. He ovat tehneet samppanjoita esimerkiksi Formula 1 -kisoille, jossa heidän hiilikuitupullonsa sopivat täydellisesti kilpa-ajojen tekniseen ja luksusta korostavaan maailmaan. 

Samppanja tulee Alkon verkkokauppaan lokakuussa 2025.

 

150.00

Tuottaja

Champagne Carbon

Alkoholi %

12,00 %

Alkuperämaa

Ranska

Alue

AOC Champagne

Rypäle

Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Jäännössokeri

8,45

Hapot

6,4

Koko

750 mL

Pullokoko

Normaali

Suljenta

Luonnonkorkki

Kypsytys

60 kk sakkansa päällä

Vastuullisuus

Vegaaninen

Ruokasuositukset

Äyriäiset, Fiilistelyyn, Simpukat ja osterit, Sushi

Ruokasuositukset

Champagne Carbon Brut on erittäin monipuolinen ruokayhdistelmien suhteen, sillä sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä erinomaisen kumppanin monille eri ruokalajeille. Suosittelemme nauttimaan samppanjaa merenelävien kuten osterien, kampasimpukoiden ja katkarapujen kumppanina. Sushit ja sashimit sekä kevyet alkupalat esim. ceviche ja savulohi sopivat myös viinin makumaailmaan.

Myös kevyet kasvisruoat, kuten parsa ja vihreä salaatti sitruunavinaigretellä sekä paistettu tai grillattu vaalea kala ja grillattu lohi ovat vertaansa vailla. Juustopuolelta kevyet pehmeät juustot, kuten vuohenjuusto, brie ja camembert.

Tuottajan tarina

Champagne Carbon perustettiin vuonna 2011. Vaikka se on uusi nimi samppanjamaailmassa, sen taustalla on syvällinen ymmärrys ja kokemus viininvalmistuksesta. Talon perustaja, Alexandre Mea, kuuluu samppanjaperheeseen, joka on ollut mukana alalla yli 200 vuotta. Mea yhdistää perinteisen samppanjanvalmistuksen menetelmät moderniin ja innovatiiviseen lähestymistapaan, luoden samppanjoita, jotka ovat sekä laadukkaita että erottuvia.

Champagne Carbonin tunnetuin erikoispiirre on sen ainutlaatuinen hiilikuitupullo. Jokainen pullo on käsin päällystetty hiilikuitukerroksilla, mikä antaa sille erityisen ja futuristisen ulkonäön. Tämä ei ole vain visuaalinen valinta; hiilikuitu on viisi kertaa kevyempää ja kaksi kertaa vahvempaa kuin teräs, mikä tekee pullosta erittäin kestävän.

Champagne Carbon on myös tunnettu erikoisjulkaisuistaan ja yhteistyöstään eri brändien ja tapahtumien kanssa. He ovat tehneet samppanjoita esimerkiksi Formula 1 -kisoille, jossa heidän hiilikuitupullonsa sopivat täydellisesti kilpa-ajojen tekniseen ja luksusta korostavaan maailmaan.

Champagne Carbonin filosofia yhdistää perinteet ja innovaatiot. Heidän tavoitteensa on luoda samppanjoita, jotka eivät ole vain korkealaatuisia, vaan myös esteettisesti vaikuttavia ja moderneja. Tämä heijastuu heidän ainutlaatuisessa pullo-designissaan ja markkinoinnissaan, joka pyrkii tavoittamaan uusia ja nuoria samppanjan ystäviä.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.