BEEFSTEAK CLUB RESERVE MALBEC

Viini on ulkonäöltään melko syvän rubiininpunainen. Sen moniulotteisessa tuoksukentässä voi aistia kypsiä tummia kirsikoita, lakritsaa sekä hiilen ja vaniljan sekaista, paahteista mausteisuutta. Suutuntuma on runsaan täyteläinen kypsien hedelmien, lakritsan ja paahteisen mausteisten aromien kera. Silkkisen pehmeät tanniinit. Pitkä, paahteisen lakritsainen jälkimaku. Tyylikäs, jalat alta vetävä Malbec!

Beefsteak Club Reserve Malbec on valmistettu käsin poimituista, korkean ilman alan rypäleistä, jotka ovat peräisin Mendozan arvostetusta Valle de Ucosta. Tunuyán -joen varrella sijaitsevaa laaksoa pidetään yhtenä Argentiinan parhaimmista viininviljelyalueista. Yli 1200 metrin korkeudessa sijaitsevien viinitarhojen maaperä on savensekaista vanhaa jokipohjaa. Elintärkeä kasteluvesi saadaan Andien vuoristosta. Viiniä on kypsytetty 18 kk ranskalaisessa tammessa. Beefsteak Club -viinit on valmistettu 1700- ja 1800-luvuilla perustettuja brittiläisiä “herrainklubeja” kunnioittaen. Nimensä mukaisesti niissä nautittiin naudan pihvistä, mikä oli tuolloin harvinaista herkkua ja vaurauden merkki.

25.98

Tuottaja

E. I. WINES

Alkuperämaa

Argentiina

Alue

Uco Valley, Mendoza

Rypäle

Malbec

Vuosikerta

2017

Kypsytys

18 kk tammessa

Jäännössokeri

3

Hapot

5,1

Alkoholi %

14,50 %

Koko

750 mL

Pullokoko

Normaali

Suljenta

Luonnonkorkki

Vihreät & Eettiset

Vegaaninen

Ruokasuositukset

Grilliruoka, Kasvisruoka, Lammas, Naudan liha

Ruokasuositukset

Beefsteak Club Reserve Malbec on kuin tehty hyvää pihviä varten! Rakenteensa ja monipuolisen aromikenttänsä puolesta se sopii punaiselle lihalle härästä lampaaseen. Rakenteensa ansiosta viini maistuu myös suurriistan kanssa. Erityisesti sienet tukevat viinin aromimaailmaa eikä viini kaihda mausteisempia kastikkeitakaan. Viinin rakenne kestää myös grillausta, ja niin ikään grillivihannekset maissista paprikaan ja kesäkurpitsaan sopivat viinin kanssa nautittavaksi.

Tuottajan tarina

Beefsteak Club -viinit on valmistettu 1700- ja 1800-luvuilla perustettuja brittiläisiä herrainklubeja kunnioittaen. Klubien ideologiana oli juhlistaa patrioottisia arvoja sekä vapautta ja vaurautta. Nimensä mukaisesti niissä nautittiin laadukkaasta naudanlihasta valmistetusta pihvistä, mikä oli tuolloin harvinaista herkkuja ja vaurauden merkki.

Ensimmäinen Beefsteak Club perustettiin Lontoossa vuonna 1705 Richard Estcourt -nimisen näyttelijän toimesta. Menestyksekkäimpiin klubeihin kuului taiteen ja politiikan edustajien lisäksi korkea-arvoisia sotilaita ja jopa kuninkaallisen perheen jäseniä. Viikottaisissa kokouksissa miehet pitivät yllään sinisiä takkeja ja liivejä, joiden taskuihin ripustettiin nauhan päässä oleva mitali, missä luki ”Beef and Liberty”. Samainen teksti löytyy myös Beefsteak Club Malbec -pullon etuetiketistä. Lontoossa, Irvin Streetillä, toimii edelleen Beesteak Club, mikä on perustettu vuonna 1876.

Viinin tuottaa brittiläinen Erhmanns, mikä on toiminut alalla jo vuodesta 1875.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.