Spritz Almare Hugo on valmis juotavaksi sellaisenaan, hyvin viilennettynä ja jäiden kanssa tarjoiltuna. Juoman voi halutessaan koristella mintulla ja sitruunalla tai limellä.
SPRITZ ALMARE HUGO
Spritz Almare Hugo on italialainen helmeilevä, matala-alkoholinen (8 %) aromatisoitu viini, jonka valmistuksessa käytetään laadukkaiden Trebbiano-rypäleiden lisäksi aitoja yrttejä ja hedelmiä sekä luontaisia aromiaineita (eli ei keinotekoisia). Siinä on mausteena seljankukkaa, minttua ja sitruunaa. Tuotteen inspiraationa on Italiassa vuonna 2005 kehitetty Hugo-niminen kuohuviinicocktail. Tuote on niin sanottu ready to drink -juoma eli se on valmis juotavaksi sellaisenaan. Viini kannattaa viilentää hyvin ja tarjoilla jäiden kanssa.
Spritz Almare -viinien takana on Beniamino Maschio -niminen kuohuviinen ja alkoholituotteiden valmistaja. Sen tuotantotilat sijaitsevat San Pietro di Felettossa, Venetossa, Proseccon tuotantoalueen sydämessä.
12.98€
Tuottaja | BENIAMINO MASCHIO |
---|---|
Vuosikerta | NV |
Alkoholi % | 8,00 % |
Alkuperämaa | Italia |
Alue | Pohjois-Italia |
Rypäle | Trebbiano |
Jäännössokeri | 73,7 |
Hapot | 4,8 |
Koko | 750 mL |
Pullokoko | Normaali |
Suljenta | Kierrekorkki |
Ruokasuositukset | Aperitiivi, Seurustelujuoma |
Käyttösuositukset
Tuottajan tarina
Ferruccio de Bernard perusti tislaamon vuonna 1948 Bastia d’Alpagon pieneen kylään, mikä sijaitsee Italian itäisillä Alpeilla. Alun alkaen tila valmisti Kapriol -nimistä yrttilikööriä, mikä sai suuren suosion Alppien vuoristoalueella. 1950-luvun alussa de Bernard siirtyi Coneglianoon, missä se laajensi tuoteperhettään kuohuviinehin ja alkoi valmistaa proseccoa. Jo vuonna 1957 tila myi tuotteitaan useaan maahan, aina Australiaan asti.
Uudet tuulet alkoivat puhaltaa tilalle, kun vuonna 2002 Beniamino Maschio osti tilan de Bernardin perheeltä. Uuden omistajan käsissä tila alkoi valmistaa monipuolisesti erilaisia alueelle tyypillisiä kuohuviinejä perus-spumanteista aina Conegliano Valdobbiadene Superioreen asti. Kuohuviinien lisäksi tilan omistaa edelleen Distilleria dell’Alpe -nimisen tislaamon, missä valmistetaan tänä päivänä useita erilaisia liköörejä, grappaa ja giniä.