SALMON CLUB ROSÉ

Viini on väriltään kirkas, hennon vaaleanpunainen. Roseeviinissä tuoksuvat mansikkaiset, trooppisen hedelmäiset ja hennon mausteiset elementit. Kuiva, keskitäyteläisen hedelmäinen suutuntuma trooppisten hedelmien ja kypsän mansikan aromein. Raikkaat hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa. Keskipitkä jälkimaku. Raikkaan maistuva kokonaisuus.

Salmon Club Rosé on kotoisin Castilla La Manchan alueelta Keski-Espanjasta ja se on valmistettu luomuserfioiduista rypäleistä. Tempranillo tuo blendiin mansikkaisia aromeja, kun taas Bobal on vastuussa mausteisista elementeistä. Raikkaan hedelmäinen rosee sopii seurusteluun sekä tapaksille ja salaateille, muun muassa lohi- ja kanalisukkeilla. Salmon Club Rosé on saanut nimensä Yhdysvaltojen vanhimman kalastusklubin inspiroimana. Vuonna 1887 perustettu Penobscot Salmon Club sijaitsee Mainessa.

11.69

Tuottaja

VINIBERIA

Alkuperämaa

Espanja

Alue

Vino de la Tierra de Castilla

Rypäle

Bobal, Tempranillo

Vuosikerta

2019

Jäännössokeri

3

Hapot

5,5

Alkoholi %

13,00 %

Koko

750 mL

Pullokoko

Normaali

Suljenta

Kierrekorkki

Vihreät & Eettiset

Vegaaninen, Luomu

Ruokasuositukset

Rasvainen kala, Seurustelujuoma

Ruokasuositukset

Salmon Club Rosé on loistava roseeviini aperitiiviksi ja seurusteluun. Lisäksi sitä voi yhdistää monipuolisesti erilaisten ruokien kanssa. Raikkaat salaatit, vaalea liha, äyriäiset ja kala sopivat viinin raikkaan hedelmäiseen makumaailmaan. Pikkusuolaiset, tapakset ja antipastot maistuvat niin ikään tämän helposti lähestyttävän roseeviinin kanssa.

Tuottajan tarina

Salmon Club -brandin inspiraatio on Yhdysvaltojen vanhin kalastusklubi. Vuonna 1887 perustettu Penobscot Salmon Club sijaitsee Yhdysvaltojen itärannnikolla, Mainessa. Yksi klubin merkittävimmistä traditioista on uuden kalastuskauden ensimmäisen saaliin (lohen) lähettäminen Yhdysvaltojen presidentille.

Salmon Club Rosén rypäleet ovat kotoisin Castilla La Manchan -alueelta Keski-Espanjasta. Viini on luomusertifioitu.

Viini on brittiläisen Erhmannsin espanjalaisen tytäryhtiön Vinberian käsialaa. Erhmanns on perinteinen viinialan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1875.

1

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.