CASAS DEL BOSQUE PEQUEÑAS PRODUCCIONES SYRAH

Viini on väriltään syvän purppuranpunainen. Upeassa, moniulotteisessa bouquet’ssa yhdistyvät karhunvatukka, mustaherukka, mustapippuri, hento orvokki sekä tyylikäs seetripuu. Täyteläinen suutuntuma koostuu kypsistä tummista marjoista, tammen tuomasta mausteisuudesta sekä hennosta orvokista. Ryhdikkäät hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa ja tuntuvat tanniinit tuovat lisää ryhtiä kokonaisuuteen. Suutuntuma on yhdistelmä samettia ja ryhdikkyyttä. Pitkä, tyylikäs jälkimaku.

Pequeñas Producciones Syrah on useaan kertaan Chilen parhaaksi Syrah’ksi valittu, tyylikäs viileän ilmaston palsta -Syrah. Viinin rypäleet ovat peräisin Cantera -tarhalta, Casablancan viileimmältä ja läntisimmältä alueelta. Maaperä viinitarhalla on ikivanhaa graniittia, jonka päällä on ohut kerros punaista savea. Viiniä kypsytetään 12 kk ranskalaisessa tammessa (34 % uusia ja 66 % 2-3 kertaa käytössä olleita tynnyreitä). Sitä valmistetaan vain parhaina vuosina. Rajallinen saatavuus.

35.10

Kypsytys
Tuottaja

CASAS DEL BOSQUE

Alkuperämaa

Chile

Alue

DO Casablanca Valley

Rypäle

Syrah

Vuosikerta

2018

Jäännössokeri

3

Hapot

5,8

Alkoholi %

14,50 %

Koko

750 mL

Pullokoko

Normaali

Suljenta

Luonnonkorkki

Vihreät & Eettiset

Certified Sustainable Wine of Chile – kestävä kehitys

Ruokasuositukset

Lammas, Riista

Ruokasuositukset

Tämä viileän ilmaston huippu-Syrah sopii erityisen hyvin naudan, härän, lampaan sekä suurriistan kanssa nautittavaksi. Erityisen hyvin se maistuu poronkäristyksen kanssa sekä erilaisten lihapatojen kanssa. Juustolautaselta viini istuu voimakkaiden, kovien juustojen seuraan.

Tuottajan tarina

Casas del Bosquen ensimmäiset viinit valmistettiin vuonna 1993 ja siitä eteenpäin viinitila on saanut lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä tunnustuksia, joista merkittävimpiä ovat ”Chile’s Most Awarded Winery 2011 and 2012” sekä ”IWSC Chilean Wine Producer of the Year” vuosina 2013 ja 2014. Viinitila ja sen 227 hehtaarin viinitarhat sijaitsevat Casablancan laakson viileimmässä osassa, jossa kasvatetaan Chilen parhaimpia viileän ilmaston lajikkeita. Näitä ovat muun muassa Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir ja ehkäpä yhtä uuden maailman parhainta veriosta Rhônen -tyyppisestä Syrah-viinistä. Uusia aluevaltauksia rypäleiden osalta ovat Malbec ja Riesling.

Casas del Bosquen filosofia pohjautuu jatkuvaan erinomaisuuden tavoitteluun. Huipputeknologia ja kome enologia takaavat laadukkaan viinin valmistuksen. Kaikki rypäleet poimitaan ja valikoidaan käsin. Edelläkävijyydestä ja laatutietoisuudesta kertoo myös tilan yhteydessä toimivan El Tanino -ravintolan valitseminen maailman 10 parhaimman viinitilaravintolan joukkoon. Lisäksi Casas del Bosque on valittu kaksi kertaa (2019 ja 2020) World’s 50 Best Vineyards -viinitilojen joukkoon.

Cúneon perheen omistama Casas del Bosque on saanut Certified Sustainable Wine of Chile -sertifikaatin, mikä kertoo tilan panostuksesta kestävään kehitykseen.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.