CASA FINA RED WINE – PUNAVIINI TÖLKISSÄ (4 X 250 ml)

Casa Fina Red Wine on ulkonäöltään melko syvä, rubiinin punainen punaviini tölkissä. Viinissä tuoksuvat erityisesti karhunvatukka, tummat kypsät marjat sekä miellyttävä mausteisuus. Suutuntuma on keskitäyteläinen, tummamarjainen ja hennon mausteinen. Hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa ja tanniinit ovat pehmeät. Keskipitkä jälkimaku. Kokonaisuus on pehmeän hedelmäinen.

Casa Fina Red Wine on espanjalaisen Casa Finan käsialaa, jonka toimitilat sijaitsevat Pohjois-Espanjan Riojassa. Punaviini on valmistettu terästankkikypsytetystä Cabernet Sauvignonista. Mehevä & hilloinen punaviini on kuin tehty piknikille ja se on myös ihastuttava lahja.

Viini on pakattu 250 ml:n tölkkiin ja monipakkauksessa on 4 tölkkiä eli yhteensä 1 litra viiniä. Viinin voi ostaa sekä yksittäin että monipakkauksessa. Monipakkaus on kauniin kesäinen, pahvista valmistettu pakkaus, ja siinä on kätevä kantokahva.

16.99 4 X 0.25 l

Tuottaja

CASA FINA

Alkuperämaa

Espanja

Alue

Rioja

Rypäle

Cabernet Sauvignon

Vuosikerta

NV

Kypsytys

Terästankkikypsytys

Jäännössokeri

2,0

Hapot

4,5

Alkoholi %

12,50 %

Koko

Monipakkaus 4 x 250 mL (=1 litra)

Pullokoko

Monipakkaus

Suljenta

Metallinen suljin (tölkki)

Vihreät & Eettiset

Vegaaninen

Ruokasuositukset

Noutopöytä, Seurustelujuoma, Tapas ja antipasti

Ruokasuositukset

Casa Fina Red Wine, punaviini tölkissä, sopii hyvin seurustelujuomaksi. Viinin kanssa maistuvat myös suolaiset pikkupalat mukaan lukien salamit, kinkut sekä pehmeät ja puolikovat juustot. Pehmeän hedelmäisenä viininä Casa Fina punaviini maistuu myös noutopöydän antimien kanssa. Tölkkiviini itsessään on kätevä ottaa mukaan myös piknikille ja kesämökille. Monipakkaus on puolestaan ihastuttava lahja arkikäyttöön.

Tuottajan tarina

Casa Finan juuret ovat Ranskan Bordeaux’ssa, mistä Josephine Renaud ja hänen miehensä muuttivat Espanjaan viinikirvan tehtyä tuhojaan Bordeaux’ssa. He lähtivät uuden elämän ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien perässä Haron kaupunkiin, Riojaan kuten niin moni muukin aikalaisensa. Alkuvaikeuksien jälkeen Josephine alkoi valmistaa viiniä Maison Josephine -nimellä, mikä tarkoittaa Josephinen taloa. Vuosien saatossa ranskalainen nimi muutti espanjankieliseksi Casa Finaksi (casa on suomeksi talo ja Josephine lyhentyi Fina -muotoon).

Tänä päivänä Casa Fina valmistaa viinin lisäksi sangriaa. Se on erityisen tunnettu vaihtoehtoisista pakkauksistaan perinteisen 75 cl:n pullon rinnalla sekä upeista pakkaus -designeistaan.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.