Hei, 

Mukavaa kun päädyit sivuillemme! Ajankohtaista-osio on sekoitus blogia, resepti-pankkia, viiniemme tarinaa, tapahtumia ja tietoa yksittäisistä tuottajista sekä viineistä.

Viiniateljee.fi on turkulaisen maahantuojan BBWINES OYn markkinointisivusto yrityksen tuotteille jotka löydät Alkon hyllyiltä sekä tilausvalikoimasta. Sivuston takana ovat Päivi ja Alexandra, jotka vastaavat BBWINES OYn Alkon valikoimasta sekä markkinoinnista. 

Viiniateljeessa haluamme korostaa maahantuomiemme viinien lisäarvoa ja jokaisessa tuotteessa löytyy tuottaja-osio, josta voit lukea lisää. Muutamia ylpeyden aiheita ovat muun muassa:

Weingut Pflüger perheyritys joka on ollut biodynaaminen ja luomuviljelyn edelläkävijä, Champagne Palmer & Co. ei tingi pitkistä kypsytysajoistaan, Ehrmanns pyrkii innovatiivisesti kehittämään kestävän kehityksen periaatteita ja pakkausmateriaaleja vähentääkseen uuden maailman viinien hiilijalanjälkeä, Rivetto tekee maailman kuuluja Baroloja luomu-periaatteella, Enate taas trendikäs edelläkävijä. Jokaisessa tuotteessa löytyy tuottaja-osio josta voit lukea lisää.

oikealla Alexandra, vasemmalla Päivi

Viiniateljeen tarkoitus on myös tehdä meistä helpommin lähestyttäviä – voit kysyä tuotteistamme, lukea tuottajistamme, sekä tuoda esille toiveesi valikoimamme suhteen tai antaa vinkkejä millaisia tuotteita kaipaisit valikoimaamme. 

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille!

Terkuin,

Päivi & Alexandra


Vastuullisuus on meille tärkeää – mielestämme viini kuuluu yhdistää merkityksellisiin hetkiin ja ruokaan, joten nautithan viinejä kohtuudella sekä muita kunnioittaen.

Lämpimästi tervetuloa Viiniateljee-sivustolle!

Sivustollamme löydät tietoa viinivalikoimastamme ja sinun tulee olla täysi-ikäinen vieraillessasi sivustolla. Varmista vielä tästä, oletko yli 18 -vuotias.