Kevään 2024 viinitapahtumat: tervetuloa meitä moikkaamaan!
Auringonvalon lisääntyessä myös erilaisten tapahtumien määrä kasvaa lähes eksponentiaalisesti pimeään aikaan verrattuna.
Olemme mukana useassa eri viinitapahtumassa huhtikuussa 2024. Tapahtumasuman aloittaa Tårgetin Samppanjamessut 13.4. Turussa. Seuraavana viikonloppuna on vuorossa Helsingin Ruokamessut 19.-21.4. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä on vuorossa Grand Champagne Helsinki 25.-27.4.
Alta löydät tarkemmat tiedot tapahtumista!
Lämpimästi tervetuloa!
T. Päivi, Peetu, Henri, Robin ja Sam
Olemme mukana useassa eri viinitapahtumassa huhtikuussa 2024. Tapahtuma-aallon aloittaa:
Lauantaina 13.4. Tårgetin Samppanjamessut, jotka pidetään Ravintola Tårgetin tiloissa Turussa, osoitteessa Linnankatu 3, Vähätori, 20100 Turku.
Pullot poksuvat kello 12-21 välisenä aikana. Innokkaimmille juhlijoille on afterparty aina klo 02 asti.
Tapahtumassa on mahdollista osallistua myös hulppealle samppanjaillalliselle!
Löydät meidät “Champagne Palmer” -tiskiltä!
Seuraavana viikonloppuna korkataan ensimmäistä kertaa ikinä Helsingin Viinimessut; viinitapahtuma, joka kulkee virallisesti nimellä Ruokamessut.
Ruokamessuista nautitaan perjantaista lauantaihin, 19.-21.4. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on auki seuraavasti:
- perjantaina klo 10-20
- lauantaina klo 10-20
- sunnuntaina klo 10-17
Tapahtumassa voit osallistua myös Champagne Palmer -master classiin, josta löydät tarkempaa tietoa tästä linkistä.
Löydät meidän iloisen porukan “Viiniateljee” -ständiltä.
Kestävyyttä vaaditaan, kun vauhti sen kuin kiihtyy ja huhtikuun viimeisenä viikonloppuna juhlitaan Grand Champagne Helsinki -tapahtumaa. Tämä viinitapahtuma on loistava tilaisuus tulla testaamaan vapun juhlajuomia.
Grand Champagne Helsinki järjestään torstaista lauantaihin, 25.-27.4., Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla osoitteessa Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki. Tapahtuman ovet ovat auki seuraavasti:
- torstaina klo 16.-21.30
- perjantaina klo 15-21.30
- lauantaina klo 12-20.30
Löydät meidät lavalta oikeasta takanurkasta Champagne Palmer -ständiltä.
Champagne Palmerin Global Export Director Raymond Ringeval pitää tapahtumassa kaksi master classia, joissa vertaillaan magnumeita ja half magnumeita (eli 75 cl:n pulloja) vuosikerroista 2015, 1996 ja 1985. Voit varata paikkasi Raymondin master classiin tästä linkistä.
Nähdään pian!